Leefstijl coaching

Bouwen aan de beste versie van jezelf gaat stap voor stap. Hoe groot die stappen zijn is aan jou!

De knop gaat om!!!!
Tijd voor omdenken. We zijn zuinig op ons huis, op onze auto en onze spullen zodat ze zo lang mogelijk mee gaan. Maar dat heeft geen zin als je niet ook zorgt dat je zelf lang mee gaat. Daarom is het zaak om je leefstijl eens onder de loep te nemen. Pimp je leven met simpele tools.

In groepsverband of tijdens een individuele begeleidingssessie gaan we bewust bezig met de componenten rondom leefstijl. Waar liggen jouw knelpunten en wat zijn je slechte en minder goede gewoontes. Je ervaart hoe je die kunt verbeteren, omgooien of uitbannen. We laten alle componenten de revue passeren:

Eten:

“nou, stop maar hoor. Hier staat het internet vol mee en ik heb al zo vaak geprobeerd om af te vallen”

Herkenbaar? Vergeet die gedachte. We gaan niet diëten en we zullen geen restricties opleggen. Het gaan om bewustwording en veranderingsbereidheid. Jij bepaalt wat je eet, maar we gaan anders eten en vooral anders kijken naar en denken over eten. Die prachtige machine die lichaam heet heeft natuurlijk wel de juiste brandstoffen nodig.

Slapen:

Ook slapen is een essentieel deel van je leven. En misschien klinkt dit je als muziek in de oren, maar de kwaliteit van je slapen is belangrijker dan hoeveel je slaapt. Wat doe je voor je naar bed gaat, hoe laat ga je naar bed en word je wel uitgerust wakker?

Bewegen:

Ook als je overdag genoeg beweegt tijdens je werk of wanner je wekelijks één of meerdere keren sport, is het leuk en leerzaam om hier toch anders naar te kijken. Soms kan een korte wandeling na het eten even je hoofd leeg maken. Ervaar even die lekkere buitenlucht en doorbreek je dagelijkse sleur.

Mindset:

Bij leefstijl is dit belangrijk. Wat is je intentie om iets te doen, Leer om niet je tijd te managen maar om juist de dingen die je moet doen te managen. Weer omdenken dus. Hoe ga je om met stress en gewoontes.

Ook deze workshop leert je om goed naar jezelf te kijken en naar de wereld om je heen. Krijg meer vertrouwen in jezelf en ervaar ook hier dat je het allemaal al in je hebt! Jij bent de baas over jezelf!!!

Verhoog de kwaliteit van je leven en begin ook hier, met simpele dingen, de reis naar de beste versie van jezelf.

Meld je nu hier aan voor individuele begeleiding, een groepsworkshop of maatwerk