Ademen is zo krachtig! Ademhaling heelt!

We ademen altijd ... 24/7. Het is het eerste wat we doen als we geboren worden en het laatste dat we doen wanneer we hier het aardse verlaten. Alles daartussenin zorgt voor een bepaalde manier van ademen. Dus de leuke dingen, emotionele gebeurtenissen en spannende ervaringen.

Ademhalen gaat veelal onbewust. Dus ook verkeerd ademen gaat onbewust. Je raakt uit balans!
Het kan ons activeren maar ook juist rustig maken. Denk maar aan de bokser die al springend voor de wedstrijd krachtig uit ademt om “aan” te staan of wanneer je je portemonnee kwijt denkt te zijn en je hem toch vind ... Letterlijk een zucht van opluchting!

  • Het hangt me de keel uit
  • Poeh ... Dat lucht op!
  • De adem word me ontnomen
  • Een zucht van opluchting
  • Een adembenemend uitzicht

We leven in enorm snelle en turbulente tijden. Dat biedt veel kansen maar zorgt tegelijkertijd ook voor zoveel prikkels die op ons af komen, sociale druk die we ervaren en dingen die we moeten. Het resultaat daarvan is veel stress, weerstanden, blokkades, burn-out 's en ga zo maar door. Letterlijk vast zitten in je ademhaling en daarvan allerlei lichamelijke klachten krijgen. Ook dingen uit het verleden kunnen zorgen voor een verkeerde ademhaling. Trauma's, PTSS, enz...... Dat kunnen dingen zijn die sluimerend over een lange tijd in je systeem zijn gekropen of een korte schokkende gebeurtenis.

Wanneer je stress ervaart, drukte ervaart of een trauma hebt kan dat klein zijn, maar ook enorm groot waarbij het je letterlijk belemmert bij alles wat je doet! Je lichaam heeft allerlei klachten en je denken stopt niet meer. Je brein heeft de overhand en je staat letterlijk altijd aan!!!

de 1 op 1 adem sessie

Met de verbonden ademhaling, maar ook met verschillende andere ademhalingstechnieken laat ik je bewuster en dieper ademhalen om letterlijk en figuurlijk meer ademruimte te creëren. Hier bij kom je diep in je onderbewustzijn. Het zorgt ervoor dat we uit ons hoofd gaan en in ons lichaam en hart gaan. Dus het denken stoppen en weer echt leren voelen! Dan kun je ook verwerken en loslaten.

Anders dan bij de ééndaagse workshop is in de 1 op 1 sessie de ruimte voor volledige persoonlijke aandacht en staat dit volledig los van de ademhalingsoefeningen en koude training van de ééndaagse workshop.

Het mooie van ademhalen is dat je niet steeds hoeft te benoemen en herhalen wat de pijnpunten en weerstanden zijn. Ook kan het zijn dat je denkt te weten wat je dwars zit maar dat er iets heel anders (mee-)speelt. Ademhaling kent geen gradaties en categorieën maar is puur eerlijk en oprecht. Dus in je emotie en je gevoel komen. Tijdens de ademhalingsessie pas ik het aan op wat ik zie en voel bij je zodat je een sessie ervaart die aansluit bij jou en jouw gevoel. Het is een heel persoonlijke aanpak aangepast aan jou.
Ik heb een mooie fijne ruimte waar je in een veilige warme setting waar de sessie plaats vind. Alle rust en privacy. Voor een ademsessie staat ongeveer 120 minuten We nemen er rustig de tijd voor zodat je komt tot een goed resultaat. De prijs voor een één op één ademsessie is €92,50.

Laten we tot meer ademruimte komen en neem contact op met me voor een datum die jou past.