Wim Hof Methode

Instructeur Drenthe

Als Wim Hof Methode instructeur Drenthe wil ik ook "onze" hoek van Nederland kennis laten maken met de Wim Hof Methode. Die kenmerkt zich zoals eerder gezegd door eenvoud, toepasbaarheid en een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Het is een praktische, westerse manier om tot meer geluk, gezondheid en kracht te komen. Daarom is het nu des te mooier dat Drenthe meedoet in het ontdekken van de voordelen van de methode. Ik ben de eerste en voorlopig de enige instructeur in de Wim Hof Methode in Drenthe die officieel is opgeleid door Wim Hof en zijn Innerfire academy. En zeg nou zelf van wie kun je de Wim Hof Methode nou beter leren dan van Wim Hof zelf!!

Wat houd dat in?

Heel eenvoudig. De methode is laagdrempelig en voor iedereen. Een simpele manier waarbij je weinig nodig hebt en dus zeer toepasbaar en in te passen in onze drukke levens. Als je geconcentreerd de ademhalingsoefeningen doet en met die concentratie de juiste focus in het ijsbad vind, zal je voelen wat de methode met je doet. "Voelen is begrijpen"

Het is niet een methode die slechts even werkt en je op social media een te gekke foto oplevert van jezelf in een ijsbad. Het zal je leven veranderen omdat je de voordelen gaat voelen! Je hebt elk moment van de dag op elke plek de tools bij je en in je om ermee aan de slag te gaan!

Lees verder.....