OER LIfestyle Methode

De methode is gebaseerd op negen pijlers die tezamen zorgen voor een gezonde leefstijl. Iedere pijler apart heeft zijn eigen kracht. Het mooie is dan ook dat ze apart te trainen/gebruiken zijn maar ze onderling ook gekoppeld kunnen worden. Dus helemaal zoals dat bij jou en jouw leven past.

Ice-swimming.jpg
OER Logo-10.png
9 pijlers van oer.jpg

Het meest in het oog springend is toch wel de koude training die valt onder de pijler water. Het staat er al..."training". Wanneer je naar de sportschool gaat zal je ook niet de eerste keer 100kg bankdrukken. Zo zal je het met de koude ook moeten opbouwen. Het fijne is wel dat het opbouwen erg snel kan gaan. Je zit immers op de eerste dag al meteen in een bad met 100 kilo ijs. De basis is dus op dag één al gelegd. 

 

Al sinds mensenheugenis dompelen mensen zich onder in koud water of zelfs ijswater. we kennen allemaal wel plaatjes of filmbeelden van mensen in bijvoorbeeld Scandinavië  of Rusland die een wak in het ijs maken en daarin een bad nemen. Dichter bij huis kennen we het van de sauna bezoeken. Eerst lekker opwarmen en daarna flink afkoelen met een cold bucket of een dompelbad.

De methode is doorontwikkeld en geperfectioneerd. Zo combineren we bijvoorbeeld de sauna met de ademhalingsoefeningen om daarna met een goede mindset en de juiste ademhalingstechnieken te dompelen in een ijsbad. Je eigen grenzen verleggen en je lichaam uitdagen waarbij je terug gaat naar je OER systemen. terug naar de basis.

 

 

De pijlers van Oer Lifestyle academy kenmerken zich door eenvoud, toepasbaarheid en een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Praktische manieren om tot meer geluk, gezondheid en kracht te komen.

 

 

Mooi omschreven, maar wat houd dat in?

Heel eenvoudig, laagdrempelig en voor iedereen. Simpele oefeningen die zeer toepasbaar zijn en in te passen in onze drukke levens. Als je geconcentreerd de ademhalingsoefeningen doet en met die concentratie de juiste focus in het ijsbad vind, zal je voelen wat de methode met je doet. "Voelen is begrijpen"

Voordelen:

Er zijn enorm veel voordelen die je kunt halen uit de een van de pijlers of een combinatie van de pijlers van Oer Lifestyle Academy. Het mooie is dat we allemaal al veel van de ingrediënten in ons zelf hebben om hiertoe te komen. Hieronder een aantal van die mind-blowing effecten:

 

  • Een gezonder vatenstelsel (Dus de snelwegen in je lichaam werken beter)

  • Een sterker immuunsysteem (Beter bestand tegen indringers en invloeden van buitenaf)

  • Word prikkels en stress de baas en creëer rust!

  • Betere sportprestaties en een beter herstel na inspanning (Hoe licht of zwaar die ook is)

  • Open de medicijnkast die je in jezelf hebt! (Minder stress, opgewekter, antidepressiva)

  • IJzersterke focus, betere concentratie en een beter algemeen welbevinden

  • Een beter contact met je zenuwstelsel

  • Vertrouwen in jezelf verbeteren en dit bewust leren te trainen

....als je enthousiast bent geworden en meer te weten wil komen hierover

Leer tijdens de workshops meer over de ademhaling, de kou, de mindset en vooral hoe het jou leven zal gaan veranderen!