Over mij

Voortdurend ben ik bezig met ademhaling, koudetraining, bewegen, voeding en mindset. Telkens zoeken naar manieren om de leefstijl positief te beïnvloeden.

 

Bewust en efficiënt ademen, je lichaam uitdagen door te trainen met koude, anders bewegen, eten enz. Net zo belangrijk en overkoepelend is de mindset. Dus anders gaan denken over die aspecten van het leven. Door los te laten, dingen op een andere manier te benaderen en dus een juiste mindset gaan dingen gewoon makkelijker. Neem daarbij een efficiënte  ademhaling, koudetraining en gezonde leefstijl en je hebt een gouden match.

Door studies en opleidingen bezit ik een breed pakket aan oplossingen om jou te helpen terug te vinden wie je was of om te worden wie je graag wilt zijn. Hieronder een greep uit de opleidingen die ik heb gevolgd:

- Official instructor Wim Hof Method (Innerfire)

- Ademcoach opleiding (Herleva)

- Vitaliteitcoach (Chivo)

- Sportmassage (sportmassage Groningen)

- Medische kennis door opleiding en werkervaring (ambulance)

Wim Hof (the Iceman) inspireerde me meteen en heeft me geleerd dat ik mijn lichaam kan sturen door weer in contact te komen met mijn lichaam middels ademhaling, koude training  en een juiste mindset. De grote omslag en het geloof en vertrouwen in de methode kwamen na de gevolgde workshop jaren geleden.

Na een jaar opleiding en een instructeursweek in Polen heb ik zelf gevoeld en ervaren hoe het is om baas te zijn in eigen lichaam, je zenuwstelsel te bereiken en je auto immuunsysteem te beïnvloeden. Allemaal dankzij die simpele toepasbare methode gebaseerd op ademhaling, mindset en koude training.

 

Om mij verder te verdiepen in die krachtige ademhaling heb ik de opleiding tot ademcoach gevolgd. Nog dieper ingaan op wat ademhaling kan don. 

Graag laat ik jou, als gecertificeerd instructeur Wim Hof Methode, ademcoach, leefstijlcoach, barefoot liefhebber en enthousiasteling, dat gevoel ook ervaren!!!!

“Ik kan je uitleggen hoe het werkt, maar mooier is om jou te laten ervaren dát het werkt! Haal meer uit het leven en word weer baas in eigen lichaam!”

Wil je deelnemen aan een van mijn workshops? Geef je dan nu op!!!!

Koudetrainer.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

info@koudetrainer.nl 0652 63 33 15