Over mij

Voortdurend ben ik bezig met bewuste ademhaling, koudetraining, bewegen, voeding en mindset. Telkens zoeken naar manieren om de leefstijl positief te beïnvloeden. Met een mooi woord ook wel Bio-hacking genoemd. wat bij me past blijf ik doen en wat niet bij me past gaat overboord. Dat is ook wat we doen bij Oer Lifestyle Academy.....alle trainingen en workshops aanpassen aan jou behoeftes. 

In de wereld waarin we leven is bewegen een keuze geworden. We hoeven niet meer te bewegen om in leven te blijven of te jagen om aan eten te komen. Met de auto is de supermarkt nooit ver. Daar kunnen we onze boodschappenkar vullen met alles waar we zin in hebben. Hebben we geen zin om naar de winkel te gaan dan zetten ze de boodschappen gewoon op je deurmat. En heb je zelfs dan geen zin om te koken dan brengen ze met alle gemak op diezelfde deurmat je bestelde fastfood.

Wat dan de kwaliteit is van je eten is de volgende stap. Ons brein bevat een beloningsysteem dat vanuit de oertijd geactiveerd word door zoet, zout en vet. Dat systeem is niet veranderd alleen de wereld om ons heen wel waardoor gezond eten ook een keuze is geworden.

Het is dus zaak om de oersystemen in ons lichaam weer actief te maken. Bewust en efficiënt ademen, je lichaam uitdagen door te trainen met koude, voldoende beweging en gezond eten!

 

Net zo belangrijk en overkoepelend is de mindset. Dus jezelf bewust te maken van van je lichaam en daardoor bereid te zijn om te veranderen. Door los te laten, dingen op een andere manier te benaderen en dus een juiste mindset, gaan dingen gewoon makkelijker. Neem daarbij een efficiënte  ademhaling, koudetraining en gezonde leefstijl en je hebt een gouden match.

Door de weg die ik jaren geleden ben ingeslagen heb ik veel kennis vergaard om je daarbij te helpen. Daarbij heb ik ook kennis door studies en opleidingen. Hieronder een greep uit de opleidingen die ik onder andere heb gevolgd:

- instructeur Wim Hof Method (Innerfire)

- Ademcoach opleiding (Herleva)

- Vitaliteitcoach (Chivo)

- Sportmassage (sportmassage Groningen)

- Medische kennis door opleiding en werkervaring (ambulance)

IMG_20170114_115519_edited.jpg
handtekening.png

Ik heb geleerd dat ik mijn lichaam kan sturen door weer in contact te komen met mijn lichaam middels ademhaling, koude training  en een juiste mindset.

Allemaal dankzij simpele toepasbare methodes, gebaseerd op ademhaling, mindset, koude training en lifestyle, die ik graag met je deel om je terug te laten vinden wie je was of om te worden wie je graag wilt zijn. Graag laat ik jou dat gevoel ook ervaren!!!! 

“Ik kan je uitleggen hoe het werkt, maar mooier is om jou te laten ervaren dát het werkt! Haal meer uit het leven en word weer baas in eigen lichaam!”

Wil je deelnemen aan een van de workshops of meer informatie over wat we voor jou kunnen doen? Neem dan nu contact op!!!!