Adem Coaching

Om mezelf steeds te blijven ontwikkelen en meerdere facetten van de ademhaling te leren kennen heb ik een opleiding tot ademcoach gevolgd. Ademhaling is een krachtig medium die positieve effecten kunnen hebben op het lichaam. Ademhaling kan je rustig maken maken maar je juist ook actief maken. Het kan je helpen blokkades op te heffen en trauma's te verwerken of los te laten.

 

Naast de letterlijke mind blowing ademhaling die je actief maakt en je hele lichaam voorziet van zuurstof en dus energie heb ik ook de verbonden ademhaling aangeleerd. Het helpt je om emoties toe te laten zonder te praten. Het is niet nodig om altijd maar te praten over emoties die je dwars zitten of die je blokkades en belemmeringen opleggen. Misschien heb je wel blokkades waarvan  je niet eens wist dat je ze had. weg met oud zeer.

Door verschillende ademhalingstechnieken en oefeningen toe te passen begeleid ik je letterlijk en figuurlijk naar meer ademruimte. Dus meer ruimte in je hoofd en je denken en efficiënter ademen door letterlijke blokkades in bijvoorbeeld je borst, middenrif of buik p te heffen. Weg met spanningen, stress, trauma's, enz..... Meer energie om de dagelijkse en sociale druk aan te kunnen. Leer weer "normaal" en efficiënt te ademen. 

"Ademhaling heelt"

Spreekt het je aan en wil je een intake voor een persoonlijke begeleidingssessie of informatie?

Reageer dan hieronder. Graag ga ik samen met jou aan de slag.

breathe-trust-let-go-kim-hojnacki.jpg