Adem Coaching

Om mezelf steeds te blijven ontwikkelen heb ik besloten om ademcoach te worden. Door de Wim Hof methode wist ik al hoe krachtig ademhaling is en wat de positieve effecten zijn op het lichaam.

 

Bij Herleva vond ik de opleiding die ik zocht. Heleen (mijn docente die ook bekend is met de Wim Hof Methode) heeft me de verbonden ademhaling geleerd. Het leert je om emoties toe te laten zonder te praten. Het is niet nodig om altijd maar te praten over emoties die je dwars zitten of die je blokkades en belemmeringen opleggen. Misschien heb je wel blokkades waarvan  je niet eens wist dat je ze had. weg met oud zeer.

Door de verbonden ademhaling toe te passen begeleid ik je letterlijk en figuurlijk naar meer ademruimte. Dus meer ruimte in je hoofd en je denken en efficiënter ademen door letterlijke blokkades in bijvoorbeeld je borst, middenrif of buik p te heffen. Weg met spanningen, stress, trauma's, enz..... Meer energie om de dagelijkse en sociale druk aan te kunnen. Leer weer "normaal" en efficiënt te ademen. 

 

"Ademhaling heelt"

Hoe het werkt?

Met een verbonden ademhaling laat je de pauze die er normaal tussen een in- en uitademing is weg. Je verbindt de inademing en uitademing en bent continu aan het ademen. Met inademen, adem je zuurstof, oftewel levensenergie, in. Waarom zou je daar steeds even op wachten? Uitademen staat voor loslaten. Als je wacht met uitademen, houd je vast aan negativiteit. Dit zorgt ervoor dat je lichaam verkrampt. Als je die pauzes weglaat, gebeurt er iets bijzonders

Spreekt het je aan en wil je een intake met een persoonlijke begeleidingssessie of informatie of het past bij je, reageer dan hieronder. Graag ga ik samen met jou aan de slag met jouw hulpvraag.

Koudetrainer.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

info@koudetrainer.nl 0652 63 33 15